Ngaktifake INOVASI

 

Inovasi sukses diganti

Proyek minangka cara ngirim

SUMBER PENGELOLAAN PROYEK GRATIS… UNDUH SAIKI

Napa proyek?

Manajemen proyek minangka alat sing kuat kanggo ngatasi kebutuhan kompleks organisasi saiki.

Beda karo lapangan sing fokus sithik - kayata SDM, pemasaran, keuangan utawa IT - manajemen proyek nggabungake macem-macem katrampilan sing kalebu pamikiran kreatif, kritis, kepemimpinan, pangowahan, lan manajemen saham.

Sacara sederhana, manajemen proyek nyedhiyakake kabentuk durung fleksibel kerangka kerja kanggo ngrampungake macem-macem prakarsa kanthi luwih cepet, luwih apik lan kanthi biaya sing efisien.

Pramila manajemen proyek minangka pendhudhukan sing paling dikarepake ing jagad saiki.

Napa sertifikasi?

Institut Sertifikasi Manajemen Proyek validasi praktik paling apik kontemporer ing disiplin manajemen proyek.

Dheweke padha ngormati wong lan proses, lan ora milih standar, cara utawa pendekatan industri.

Nanging, sertifikasi Sertifikasi kasebut minangka bukti dhasar, katrampilan lan pengalaman sing bisa ditrapake lan bisa ditrapake ing konteks proyek.

Pemegang Sertifikasi Institut minangka pemikir kreatif lan kritis; dheweke minangka pimpinan proyek, pemecah masalah lan inovator abad kaping 21.

Keuntungan Institut Manajemen Proyek

Ahli proyek

Kita manggon lan ngatur manajemen proyek kanthi cara sing beda-beda panyedhiya latihan campuran. Kita Pelatih Proyek sing Disertifikasi minangka ahli industri sing wis kabukten duwe pengalaman paling ora 10 taun kanthi sukses nuntun proyek lan program kerja sing rumit.

Sinau terapan

Via DIBUKA, gratis 100% kita Educatio Proyek OnlineN portal, lan sawetara saka mode pendhidhikan, ngakses ilmu manajemen alat canggih, alat, template lan piranti lunak kanggo ngirim (lan kabiji) proyek sing inovatif lan inovatif.

Ora metodologi liyane

'Kertas PM' apik banget kanggo ngelingi formula formula sing ora jelas lan peta proses sing rumit banget sing meh padha karo kepiye proyek dikirim ing kasunyatan. Kita sing duwe sertifikasi kanthi kritis bisa ngrancang praktik-praktik apik kanggo kabeh metodologi proyek utama - PMBOK, PRINCE2, Agile lan liya-liyane - kanggo mbukak praktik paling apik sing kontekstual.

Sertifikasi internasional

Ngluwihi kerangka kerja kaku karo sertifikasi lan kualifikasi sing ngluwihi wates regional, nasional lan industri.

Bukti ilmu, pengalaman lan keterampilan sing saiki bisa dipindhahake saiki nganggo paspor manajemen proyek global.

Bandhingake Sertifikasi

Kepiye Sertifikasi manajemen proyek mbandhingake karo liyane?

Institut Sertifikasi Manajemen Proyek unik amarga calon kudu:

  • bukti pengetahuan manajemen proyek kontemporer lan bisa ditransfer tanpa ngeling-eling metodologi sing kaku
  • nyedhiyakake wasit kanggo proyek kasebut pengalaman sing diwawancara kanthi langsung, lan
  • nduduhake sing katrampilan ing level sing cocog liwat macem-macem media proyek.

Sertifikasi uga kanggo urip - kita ora nuntut langganan, keanggotaan utawa pembayaran pasca-Sertifikasi liyane.

Klik ing tab ing ngisor iki kanggo sinau luwih lengkap, utawa priksa luwih lengkap artikel rinci babagan macem-macem jinis Sertifikasi manajemen proyek sing kasedhiya saiki.