Babagan Sertifikasi

sertifikasi minangka penghargaan industri sing ngakoni wong kompetensi ing lapangan ing wektu tartamtu.

Badan sertifikasi nganakake penilaian standar tumrap kriteria sing ditemtokake dening profesi, lan sawetara (kayata Institut Manajemen Proyek) nawakake sumber instruksional minangka pitulung opsional kanggo calon (DIBUKA uga gratis!).

Sanajan ana sing mbutuhake sertifikasi maneh (re-assessment) saben sawetara taun, akeh sertifikasi sing diwenehake tanpa syarat. Lisensi nyopir kendharaan bermotor, kayata, minangka sertifikasi sing mbutuhake pembaruan kadang-kadang, nanging arang mbutuhake evaluasi maneh.

Institut Manajemen Proyek akreditasi internasional dening Pamrentah Australia lan mitra perjanjian minangka penilai resmi lan menehi wewenang kanggo sertifikasi Pegawai Proyek / Profesional / Master / Direktur.

A Officer Proyek Certified (CPO) minangka kontributor dhasar kanggo tim proyek apa wae.

Dheweke wis ditliti paling ora 30 jam panelitian manajemen proyek, lan bisa nggunakake ilmu manajemen proyek ing macem-macem kahanan, sing tanggung jawab tumrap kinerja pakaryane dhewe-dhewe.

A Profesional Proyek sing Disertifikasi (CPP) ngetrapake alat, teknik lan metode manajemen proyek kontemporer kanggo konteks unik saben proyek sing ditindakake.

Dheweke ngenali lan nanggapi kanthi proaktif tumrap risiko, kesempatan lan masalah proyek, supaya para pemangku kepentingan ngerti babagan kabeh.

A Master Proyek Certified (CPM) minangka pimpinan proyek lan inovator.

Dheweke wis dinilai kanthi independen tumrap macem-macem kompetensi manajemen proyek, lan bisa ngetrapake katrampilan teknis lan manajerial khusus kanggo miwiti, ngrancang, nglakokake lan ngevaluasi karya proyek dhewe lan karya liyane.

A Direktur Proyek Certified (CPD) nduweni katrampilan sing wis kabukten bisa nganakake macem-macem proyek, program lan portofolio kerja sing kompleks.

Dheweke njupuk keputusan otonomi tingkat dhuwur lan nggunakake inisiatif lan pertimbangan kanggo navigasi macem-macem kegiatan sing kalebu fungsi, organisasi, wilayah lan budaya.

Apa mupangate Sertifikasi Institut?

Kredensial Institut Manajemen Proyek divalidasi praktik paling apik kontemporer ing disiplin manajemen proyek. Kanthi ora tundhuk (utawa penginjil) kanthi standar, metodologi utawa pendekatan industri, kredensial kita nyedhiyakake katrampilan ketrampilan sing ketat lan bisa ditransfer sing bisa ditrapake ing konteks proyek.

Sing duwe kredensial lembaga yaiku pamikir kritis; dheweke minangka pimpinan proyek, pemecah masalah lan inovator abad kaping 21.

Kredensial Institut mula mbukak akeh kesempatan karir kanggo manajer proyek. Iki nggedhekake jangkauan pasar, nambah katrampilan manajemen proyek, nampilake kemampuan kanggo nangani proyek sing nantang, entuk proyek kritis, lan nambah gaji kanthi wates sing gedhe.

Dadi, kenapa aku kudu menehi sertifikasi babagan pengetahuan, pengalaman lan katrampilan manajemen proyek karo Institut Manajemen Proyek?

  • Akses gratis, BUKA, perpustakaan ilmu online - Aja mbayar kursus persiapan sing larang
  • Coba opsi pambiji alternatif, kalebu pangerten babagan sinau manajemen proyek sadurunge
  • Nampa sertifikasi umur - ora dibutuhake anggota, langganan utawa biaya sing lagi ditindakake
  • Pangenalan global dijamin - paspor manajemen proyek sampeyan!
  • Akses jalur langsung menyang sertifikasi lan / utawa kualifikasi sing luwih dhuwur
  • Tambah kanthi eksponensial potensial karir lan hadiah

Napa majikan luwih milih Sertifikasi?

Juragan saiki frustasi karo " PM Kertas " - manajer proyek sing wis disertifikasi kanthi dhasar ngrampungake kuis sing teoritis, khusus metodologi.

Kuis kaya ngono mesthi nuntut kenang-kenangan babagan formula sing ora jelas lan peta proses sing rumit banget sing meh padha karo kepiye proyek dikirimake ing kasunyatan.

Bentenipun, perusahaan seneng lan nandur modal sertifikasi Institut kanggo staf kanthi macem-macem alasan:

  • Pengkajian lengkap babagan praktik paling apik ing proyek, beda karo pendekatan metodologis
  • Validasi online kanthi otomatis saka keaslian sertifikasi kasedhiya liwat Linkedin lan OPEN
  • Tandha sertifikasi lan post-nominal Institut diakreditasi kanthi jelas lan diaudit kanthi eksplisit standar internasional
  • Calon kudu mlebu ing Institut Kode Etika kanggo Profesional Proyek
  • Organisasi sing nggunakake calon sing duwe sertifikasi Institut langsung ndeleng kinerja proyek sing luwih apik

Kanthi njupuk pendekatan abad kaping 21 kanggo pambiji adhedhasar kompetensi, sertifikasi minangka pilihan sing paling awet lan efektif kanggo anggota tim proyek lan manajer sing pengin menehi mandhiri manawa menehi nilai marang majikan.