Kualifikasi AQF

Kerangka Kualifikasi Australia (AQF) minangka kabijakan nasional kanggo kualifikasi sing diatur ing pendhidhikan lan pelatihan Australia. Iki nggabungake kualifikasi saka saben sektor pendhidhikan lan pelatihan dadi kerangka kualifikasi nasional sing lengkap.

Minangka Organisasi Latihan Terdaftar (RTO 60154), kita entuk akreditasi kanggo ngirim kualifikasi AQF ing ngisor iki:

  • BSB40920 Sertifikat IV ing Praktik Manajemen Proyek
  • BSB50820 Diploma Manajemen Proyek

Syarat mlebu

Ora ana prasyarat kanggo entri kanggo program pra-registrasi.

 

 DIBUKA minangka pusat sumber daya manajemen proyek multimedia, kasedhiya gratis kanggo kabeh, apa sampeyan arep ngrampungake kualifikasi utawa ora.

12 unit online ing OPEN nyakup kabeh aspek manajemen proyek kontemporer, kalebu sawetara metodologi sing kondhang lan terkenal kayata PMBOK, Agile, lan PRINCE2.

Sukses ngrampungake kabeh kuis online sing ngetutake saben topik bakal kepenak prasyarat syarat entri kanggo BSB40920 Certificate IV ing Praktik Manajemen Proyek.

OPEN uga bisa dirampungake minangka a co-syarat liwat Seri bengkel ARC utawa karo dhukungan mentor aktif nalika siswa langsung terdaftar ing BSB40920 Sertifikat IV ing Praktik Manajemen Proyek.

 

Hasil lulusan

Sawise ngrampungake OPEN, sampeyan bisa metu saka program jalur kualifikasi minangka Petugas Proyek sing Disertifikasi.

Siswa sing entuk biji 100% sakabehe ing kuis OPEN uga bakal dilebokake ing Institut Manajemen Proyek Urutan Keuntungan.

Syarat mlebu

Entri mbukak kanggo kabeh wong sing wis ngrampungake kabeh kuis ing DIBUKA (kita Warta Online EducatioN Online).

OPEN uga bisa dirampungake minangka a co-syarat kanthi dhukungan mentor aktif nalika siswa langsung ndhaptar ing BSB40920 Sertifikat IV ing Praktik Manajemen Proyek.

Siswa kudu nduweni akses sing bisa dipercaya menyang komputer sing gegandhengan karo internet kanthi piranti lunak pangolah tembung (kayata Microsoft Word).

Siswa internasional uga kudu bukti kejuruan Inggris kaya ing Standar pamrentah Australia kanggo migrasi trampil. Siswa kudu nyiapake kanthi mandhiri lan entuk standar iki.

Bukti alternatif basa Inggris kejuruan uga bisa dianggep - monggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

 

Unit sinau

Sanajan kursus iki biasane mbutuhake nganti nem wulan kanggo ngrampungake, registrasi sampeyan cukup suwene rong taun lan bisa ngaso utawa dijaluk nalika dijaluk.

Paling akeh wektu sampeyan bakal digunakake kanggo miwiti, ngrancang, ngirim lan nutup proyek profesional utawa pribadi kanthi dhukungan aktif lan aktif saka mentor sampeyan.

Yen sampeyan ora duwe akses menyang proyek profesional utawa pribadi sing relevan, bisa disedhiyakake proyek studi kasus.

Amarga volume pembelajaran adhedhasar pengalaman sadurunge lan akses menyang proyek, siswa sing duwe pengalaman kanthi akses saiki bisa uga nduduhake kompetensi luwih cepet.

Amarga iku, mentor sampeyan bakal kerja bareng sampeyan kanggo nggawe rencana pelatihan sing menehi respons unik marang lingkungan pribadi lan profesional lan kabutuhan.

Kanggo sukses lulus, sampeyan kudu bukti kompetensi ing unit AQF ing ngisor iki:

  • BSBPMG420 Aplikasi teknik manajemen ruang lingkup proyek
  • BSBPMG421 Aplikasi teknik manajemen wektu proyek
  • BSBPMG422 Aplikasi teknik manajemen kualitas proyek
  • BSBPMG423 Aplikasi teknik manajemen biaya proyek
  • BSBPMG424 Nganggo pendekatan manajemen sumber daya manungsa proyek
  • BSBPMG425 Aplikasi teknik manajemen informasi lan komunikasi proyek
  • BSBPMG426 Aplikasi teknik manajemen risiko proyek
  • BSBPMG428 Aplikasi proses manajemen siklus urip proyek
  • BPMG429 Gunakake teknik keterlibatan pemangku proyek

Siswa sing ninggalake program luwih dhisik layak nampa Pratelan Penghargaan kanggo unit sing wis sukses ditampilake.

 

Bimbingan aktif

BSB40920 Certificate IV ing Praktik Manajemen Proyek dikirim kanthi tanpa wates dhukungan mentor aktif, menehi saran sing bisa ditrapake babagan proyek sing sampeyan garap liwat lensa praktik sing apik.

Mentor kita bisa nyengkuyung kanthi unik kanthi cara iki amarga:

  • Ahli industri sing wis kabukten duwe pengalaman praktis minimal 10 taun ing proyek, program lan portofolio kerja kompleks
  • Komunikator sing menehi inspirasi lan pamikir sing kreatif lan kritis
  • Pendidik sing dilatih, fasilitator lan mentor

Sing penting, dudu dosen profesional sing mung sinau manajemen proyek saka buku teks lan kelas - dheweke nggunakake tugas utama ing katrampilan lan pengalaman proyek saka kabeh perspektif pemangku kepentingan kanggo nggawe manajemen proyek dadi nyata.

Tugasan mentor siji-siji kanggo para siswa uga ngidini hubungan sejatine bisa tuwuh, ngindhari aran call center dadi keterlibatan siswa. Penting, jam kontak ora ditemtokake utawa dibatesi, tegese siswa sing luwih beresiko luwih dhuwur bisa ngakses level dhukungan sing cocog lan peserta sing motivasi dhiri ora ditahan.

Institut Manajemen Proyek wis sukses nyinaoni kanthi mandhiri kanthi dhukungan mentor aktif kanggo macem-macem siswa global ing macem-macem lingkungan budaya. Pembebasan kontrak sing dibiayai pamrentah babagan iki nuduhake rata-rata tingkat penyelesaian luwih saka 80% sajrone limang taun kepungkur, sing dadi limang persentase panyedhiya pelatihan paling dhuwur ing kabeh sektor.

Sampeyan uga yakin, manawa urusan sampeyan karo mentor Institut tetep dadi rahasia ing kabeh wektu, kaya saben kita kabijakan privasi.

 

Pambiji

Saliyane ngrampungake OPEN, siswa kudu nyiapake, nuduhake lan bisa kanthi kritis nggambarake portofolio aset manajemen proyek ing ngisor iki lan aplikasi:

  • Registrasi pemangku kepentingan proyek lan rencana komunikasi
  • Kanvas konsep proyek kanthi profil risiko
  • Bagan Project Gantt, kalebu:
    • Struktur kerusakan kerja tingkat multi
    • Jadwal proyek kanthi katergantungan
    • Alokasi sumber daya level tugas lan anggaran proyek umume
  • Nyuwun proposal
  • Dhaptar risiko lan rencana manajemen
  • Laporan status proyek lan panjaluk pangowahan
  • Refleksi proyek (laporan)

Cithakan kanthi instruksi rinci diwenehake kanggo saben kegiatan.

Sampeyan uga kudu melu ing pirang-pirang penilaian wawancara sing wis direkam nalika sampeyan nerusake kursus kasebut. Pambiji kasebut biasane ditindakake liwat Zoom utawa platform konferensi video liyane.

Download ing Pandhuan Pambiji kanggo informasi luwih lengkap babagan syarat kursus.

 

Hasil lulusan

Sawise rampung BSB40920 Sertifikat IV ing Praktik Manajemen Proyek, sampeyan bakal bisa:

  • Terapake konsep, metode lan teori manajemen proyek dhasar
  • Tampilake katrampilan teknis manajemen proyek
  • Ngerteni aspek interpersonal manajemen proyek
  • Ngatur inisiasi, perencanaan, pangiriman lan nutup proyek sederhana
  • Komunikasi kanthi profesional karo para pemangku kepentingan proyek
  • Kritik babagan kinerja dhewe

Sampeyan uga bakal langsung mlebu ing Institut Manajemen Proyek minangka Petugas Proyek sing Disertifikasi (utawa Profesional Proyek sing Disertifikasi yen sampeyan bisa mbuktekake pengalaman proyek telung (3) taun).

Siswa sing entuk biji 100% sakabehe ing kuis OPEN bakal dilebokake ing Institut Manajemen Proyek Urutan Keuntungan.

 

Ragad

BSB40920 Certificate IV ing biaya Praktik Manajemen Proyek AU$4,000 kanggo ngrampungake.

Iki kalebu kabeh sumber daya lan bimbingan aktif sing ora winates, dikarepake, sajrone registrasi sampeyan.

 

Jalur universitas

Sawetara Universitas Australia lan internasional ngakoni Sertifikat IV BSB40920 kita ing Praktik Manajemen Proyek kanggo maju ing jurusan sarjana (Sarjana).

Tulung hubungi kita kanggo sinau babagan kredit akademik sing bisa ditrapake kanggo program Universitas sampeyan.

Syarat mlebu

Amarga iki minangka program trek cepet, entri mbukak kanggo kabeh lulusan sing diakoni sacara nasional BSB40920 Sertifikat IV ing Praktik Manajemen Proyek.

Sampeyan mbutuhake akses sing bisa dipercaya menyang komputer sing gegandhengan karo internet nganggo piranti lunak pangolah tembung (kayata Microsoft Word) kanggo ngrampungake kursus iki.

Siswa internasional uga kudu bukti kejuruan Inggris kaya ing Standar pamrentah Australia kanggo migrasi trampil. Siswa kudu nyiapake kanthi mandhiri lan entuk standar iki.

 

Unit sinau

Sanajan kursus iki biasane mbutuhake nem wulan kanggo rampung (sawise rampung Sertifikat BSB40920 IV ing Manajemen Proyek), registrasi sampeyan cukup suwene rong taun lan bisa ngaso utawa dijaluk nalika dijaluk.

Paling akeh wektu sampeyan bakal digunakake kanggo miwiti, ngrancang, ngirim lan nutup proyek pambiji kanthi dhukungan aktif lan aktif saka mentor sampeyan.

Amarga volume pembelajaran adhedhasar pengalaman sadurunge lan akses menyang proyek, siswa sing duwe pengalaman kanthi akses saiki bisa uga nduduhake kompetensi luwih cepet.

Amarga iku, mentor sampeyan bakal kerja bareng sampeyan kanggo nggawe rencana pelatihan sing menehi respons unik marang lingkungan pribadi lan profesional lan kabutuhan.

Kanggo sukses lulus, sampeyan kudu bukti kompetensi ing unit AQF ing ngisor iki:

  • BSBPMG530 Ngatur ruang lingkup proyek
  • BSBPMG531 Ngatur wektu proyek
  • BSBPMG532 Ngatur kualitas proyek
  • BSBPMG533 Ngatur biaya proyek
  • BSBPMG534 Ngatur sumber daya manungsa proyek
  • BSBPMG535 Ngatur komunikasi proyek
  • BSBPMG536 Ngatur risiko proyek
  • BSBPMG537 Ngatur pengadaan proyek
  • BSBPMG538 Ngatur keterlibatan pemangku proyek
  • BSBPMG540 Ngatur integrasi proyek
  • BSBPEF501 Ngatur pangembangan pribadi lan profesional
  • BSTR502 Nggawe perbaikan sing terus-terusan

Siswa sing ninggalake program luwih dhisik layak nampa Pratelan Penghargaan kanggo unit sing wis sukses ditampilake.

 

Bimbingan aktif

Program bimbingan BSB50820 Diploma Manajemen Proyek dikirim siji-siji menyang papan kerja utawa omah sampeyan.

Mentor kita bisa nyengkuyung kanthi unik kanthi cara iki amarga:

  • Ahli industri sing wis kabukten duwe pengalaman praktis minimal 10 taun ing proyek, program lan portofolio kerja kompleks
  • Komunikator sing menehi inspirasi lan pamikir sing kreatif lan kritis
  • Pendidik sing dilatih, fasilitator lan mentor

Sing penting, dudu dosen profesional sing mung sinau manajemen proyek saka buku teks lan kelas - dheweke nggunakake tugas utama ing katrampilan lan pengalaman proyek saka kabeh perspektif pemangku kepentingan kanggo nggawe manajemen proyek dadi nyata.

Tugasan mentor siji-siji kanggo para siswa uga ngidini hubungan sejatine bisa tuwuh, ngindhari aran call center dadi keterlibatan siswa. Penting, jam kontak ora ditemtokake utawa dibatesi, tegese siswa sing luwih beresiko luwih dhuwur bisa ngakses level dhukungan sing cocog lan peserta sing motivasi dhiri ora ditahan.

Institut Manajemen Proyek wis sukses nyinaoni kanthi mandhiri kanthi dhukungan mentor aktif kanggo macem-macem siswa global ing macem-macem lingkungan budaya. Pembebasan kontrak sing dibiayai pamrentah babagan iki nuduhake rata-rata tingkat penyelesaian luwih saka 80% sajrone limang taun kepungkur, sing dadi limang persentase panyedhiya pelatihan paling dhuwur ing kabeh sektor.

Sampeyan uga yakin, manawa urusan sampeyan karo mentor Institut tetep dadi rahasia ing kabeh wektu, kaya saben kita kabijakan privasi.

 

Tugas pambiji

Kanggo nduduhake kompetensi sampeyan ing level Diploma, sampeyan kudu ngenali proyek umum utawa pribadi sing kompleks sing bubar ngrampungake lan nganakake kajian babagan kinerja.

Inisiasi, perencanaan, pangiriman lan nutup proses sampeyan bakal difasilitasi kanthi tanpa wates lan on-demand dhukungan mentor aktif.

Download ing Pandhuan Pambiji kanggo informasi luwih lengkap babagan syarat kursus.

 

Hasil lulusan

Sawise ngrampungake Diploma Manajemen Proyek BSB50820, sampeyan bakal bisa:

  • Aplikasi konsep, metode lan teori manajemen proyek sing maju
  • Tampilake katrampilan teknis manajemen proyek
  • Mupangatake aspek interpersonal manajemen proyek
  • Ngatur pangiriman proyek rumit
  • Ngevaluasi lan nanggapi tantangan proyek dinamis ing kabeh lingkungan
  • Komunikasi kanthi profesional karo para pemangku kepentingan proyek

Lulusan uga bisa (pra-) lolos mlebu ing Institut Manajemen Proyek minangka Master Proyek sing Disertifikasi yen lagi asing karo proyek sing ditinjau.

 

Ragad

Biaya Diploma Manajemen Proyek BSB50820 AU$3,000 kanggo ngrampungake.

Iki kalebu kabeh sumber daya lan bimbingan aktif sing ora winates, dikarepake, sajrone registrasi sampeyan.

 

Jalur universitas

Sapérangan Universitas Australia lan internasional ngakoni Diploma Manajemen Proyek BSB50820 kanggo maju kanggo gelar sarjana (Sarjana).

Tulung hubungi kita kanggo sinau babagan kredit akademik sing bisa ditrapake kanggo program Universitas sampeyan.

Pitakon sing asring ditakonake

Kursus kita ora nggawe sampeyan ngenteni tanggal tetep, kayata wiwitan semester, sadurunge ora ngidini sampeyan miwiti. Sinau bisa diwiwiti yen pendaftaran wis diproses, biasane ing 24 jam!

Kapan wae sampeyan kualifikasi sampeyan uga njaluk Pratelan saka Upacara, yaiku pengakuan resmi unit sing wis rampung. Sembarang unit sing wis sukses rampung diakoni sacara nasional lan bisa dikreditake kanggo kualifikasi liyane karo RTO liyane ing Australia.

Program kita uga bisa nglacak cepet entri sampeyan menyang Kualifikasi level Universitas sing luwih dhuwur - hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Mentor sampeyan bakal menehi saran rinci ing saben tahap kualifikasi sampeyan. Yen dheweke rumangsa yen sampeyan durung siyap maju, sampeyan bakal menehi saran babagan carane bisa nambah gaweyan kanggo evaluasi maneh.

Ana ora ana watesan kaping pirang-pirang sampeyan bisa ngirim maneh makarya kanggo saran - kita bakal tetep tetep nganti sampeyan bener!

Kabeh pitakon email ditanggepi sajrone rong dina kerja, lan turnaround kanggo tanggapan evaluasi biasane ana ing limang dina.

Rampung saben tahap sing sukses bakal nuduhake marang kita (lan perusahaan sampeyan saiki lan mbesuk) manawa sampeyan duwe kemampuan kanggo ngetrapake teori sing wis sampeyan sinaoni ing skenario papan kerja sing praktis.

Elinga yen sanajan tugas pambiji digawe luwih gampang yen sampeyan kerja ing papan makarya, sing tanpa kesempatan iki bisa ngrampungake kursus anggere duwe cukup akses menyang lingkungan proyek kanggo nggampangake sinau lan nduduhake kompetensi.

Pengalaman kepungkur nuduhake manawa wektu sing sampeyan lakoni kanggo sinau gegandhengan karo kinerja lan asil ing kursus iki.

Sampeyan kudu nganti 6 wulan kanggo ngrampungake saben kualifikasi (total 12 wulan kanggo Diploma), kalebu wektu sing sampeyan lakoni kanggo kerja lan nggambarake proyek ing papan makarya.

Sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan bisa nyawisake wektu sing dibutuhake sadurunge miwiti sinau.

Institut Manajemen Proyek nampa manawa sinau ditindakake kanthi sinau formal, sinau informal ing papan kerja lan saka pengalaman urip. Kita Pangenalan Kebijakan Pembelajaran Sadurunge negesake carane sampeyan ndhaptar supaya sinau sadurunge dingerteni dening Institut lan prosedur apa sing wis ditindakake Institut kanggo mbiji sinau lan pengalaman kerja / urip sampeyan.

Amarga struktur unik program iki, siswa biasane dianugerahi RPL kanggo:

  • Kursus manajemen proyek kanthi independen ditaksir dening lembaga pendidikan terakreditasi, lan / utawa
  • Dokumen sing relevan disiapake kanggo proyek papan sing cocog karo standar pambiji sing ditemtokake ing pandhuan iki.

Amarga pengecualian kasebut dibiji saben-saben, lan bisa uga bisa ngilangi biaya kursus sampeyan kanthi umum hubungi kita langsung ngundang pertimbangan kahanan sampeyan.

Amarga kualifikasi kita dikirim lan kabiji ing basa Inggris, siswa sing manggon ing negara sing basa Inggris dudu basa utama, lan liyane sing basa Inggris dadi basa nomer loro, dikarepake duwe kompetensi basa Inggris minangka prasyarat kanggo ndhaptar.

Sampeyan bisa nduduhake kanthi menehi bukti yen sampeyan wis ngrampungake ujian keahlian basa Inggris menyang Standar migrasi trampil pamrentah Australia kanggo basa Inggris kejuruan.

Minangka aturan, siswa sing duwe basa Inggris, literasi, lan / utawa numerasi mbutuhake kabutuhan khusus hubungi kita sadurunge ndhaptar kanggo konfirmasi sing cocog karo program pasinaon.

Klik kene kanggo ndeleng lan nyithak buku tangan siswa.